EROS

Besökare nr.


Sarek 7 v
Sarek 3½ månad

Sarek med sin strut

EROS - Bamsefar & Pip-Larsson, föddes som nr. sex och hade en massa småljud och knösanden för sej från start. Efter några veckor hade han övat upp stämbanden och var en hejare på att yla. Då de övriga somnat efter maten satt han mitt i valplådan och deklarerade högljutt att han ville komma upp i famnen en stund. Han var en riktig "morsgris" som älskade att mysa i knät eller snutta lite på Helga.

Han lystrar nu till namnet
SAREK och lever gôtt i Öxabäck med husse & matte. Varje dag blir det en långpromenad i den fina naturen runt samhället då Sarek får sträcka ut ordentligt. Han älskar att bada  och kastar sej gärna med ett språng i sjön på sommaren.
Han gör fortfarande skäl för namnet Pip-Larsson och vill gärna att både matte och husse ska vara inom synhåll.

Två utställningar har han varit på, junkl.1:a och bkl/jkl.1:a. På viltspårprov har han hunnit med Akl. och har två ettor i Ökl.
Han har även gått skarpa eftersök under 2005 med gott resultat.

Juni 2006 kom Sarek på besök hem till Norrland ett par dagar. Glädjen att träffa mamma igen blev så stor att svanstippen viftades sönder så blodet skvätte runt väggarna. Det blev veterinärbesök som resulterade i en strut på svansen. Det bekymrade inte Sarek det minsta utan han viftade glatt med den ändå.

2009. Sarek fick somna in på vårkanten p.g.a. besvärlig allergi. Alla tänkbara tester var gjorda med negativt resultat men trots det hade han en väldigt besvärande klåda som gjorde att han inte kunde koncentrera sej på spårningen.


Sarek 4½ månad


6 månader

  Sarek 9 månader.

Får jag också smaka!?

Jaktdag -05

Juli -05

Sarek juni 2006

Sarek juni 2006
   

Sidan senast uppdaterad 2010-05-17 23:53 av Kiki Nilsson